Barion Pixel

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Kärcher

Kärcher

Rendezés:
Nézet:
Tökéletes légtisztító megoldás kis helyiségek, gyerekszobák és dolgozószobák számára: Az AF 20 légtisztító többrétegű szűrőrendszere révén megtisztítja a beltéri levegőt az allergénektől, a szennyező anyagoktól és a kórokozóktól. További jellemzői közé tartozik: az aktív szénréteg, valamint egy kijelző, amely alfanumerikusan mutatja a levegő minőségét ?g/m3-enként PM2,5 részecskékben, illetve színkóddal is jelzi levegő minőségét, továbbá a hőmérsékletet és a relatív páratartalmat is. Ez a légtisztító több dolog miatt is kiváló választás, ilyenek például: az időzítő funkció, a gyermekbiztonsági zár, az éjszakai üzemmód és az ultracsendes működés, valamint a 0,3 ?m-es részecskék esetében a 99,95%-os szűrőhatékonyság, továbbá az automatikus üzemmód kiváló minőségű lézeres érzékelője is. Ez azt jelenti, hogy az automatikus üzemmód és a teljesítményszint is automatikusan a légszennyezettség mértékéhez igazodik. A szűrő élettartama a légszennyezettség mértékétől és a használat intenzitásától függően körülbelül egy év.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

64.191 Ft (50.544 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Nincs többé porszívózás törlés előtt! A 4 hengeres, ellenkező irányban forgó technológiának köszönhetően FC 7 akkumulátoros padlótisztító készülékünk gyorsan és könnyedén távolítja el a mindennapi nedves és száraz szennyeződéseket minden kemény padlóról - a kapcsolható boost funkcióval pedig a nagyon makacs szennyeződések esetén is használható, egészen a peremig. A hajszűrőnek köszönhetően még a hajat is képes felszedni. Ez akár 50%-os** időmegtakarítást eredményez a hagyományos tisztítási módszerekhez képest, és körülbelül 20%-kal jobb tisztítási eredményt a normál felmosószivacshoz képest*. A 45 perces üzemidővel a nagy teljesítményű akkumulátorral akár 175 m2 ellenálló kemény padlót és rést is képes megtisztítani. Az automatikusan nedvesedő hengerek vízmennyisége és forgási sebessége a padló típusának megfelelően két tisztítási szintre állítható, és a különálló friss- és szennyezettvíztartályoknak köszönhetően nem kell vödröt hurcolni.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

194.493 Ft (153.144 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
A napi ápolás ellenére a szőnyegpadlók idővel egyre inkább megviseltnek tűnnek. Olyan kitaposott nyomok keletkeznek rajta, melyek egy normál porszívóval már nem távolíthatók el. Aki meg akarja takarítani a költséges tisztíttatást, a legjobb, ha a Kärcher kárpittisztítóját használja. Az úgynevezett 3-az-1-ben porszívók vagy permetextrakciós készülékek, mint a Kärcher SE 4001 lehetővé teszik a szálak mélyére ható tisztítást. Ezen kívül tökéletes olyan kemény padlók tisztítására, mint a kő, csempe és linóleum. A hagyományos tisztítással összehasonlítva a Kärcher SE 4001 szőnyeg- és kárpittisztító gép egészen döntő előnnyel rendelkezik: kizárólag friss vizet használ a friss vizes tartályból. A szennyezett vizet külön gyűjti. A szivaccsal és vödörrel végzett tisztítással szemben a szennyezett víz nem érintkezik a tiszta vízzel. Így a szennyeződést nem csak eloszlatja, hanem hatékonyan eltávolítja. Az SE 4001 garantálja az optimális mélytisztítást és a kényelmes kezelést. A tartozékok összetétele alapján a készülék teljes értékű nedves-/ szárazporszívóként használható.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

116.129 Ft (91.440 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Ahol a szálmélységig ható higiénikus tisztaság a cél, ott az SE 5.100 kemény- és szőnyegpadló-tisztító készülék használata javasolt. A tisztítófolyadékot a nyomás a szőnyeg mélyébe juttatja, majd a feloldott szennyeződést felszívja. A zsírt, a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat rendkívül alaposan eltávolítja. A szériatartozék keményfelület-feltét csíkmentes felületet eredményez természetes kő, linóleum és műanyag padlóburkolatokon. Kärcher tisztítószerekkel az SE 5.100 készülék pórusokig ható, alapos tisztaságról gondoskodik, ideális megoldás allergiásoknak. A kivehető frissvíz-tartálynak köszönhetően az SE 5.100 készülék teljesen működőképes száraz-nedves porszívóként is alkalmazható.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

131.232 Ft (103.332 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Alapos tisztítás, mélyen a szálakig: az SE 2 Car permetextrakciós tisztító a textilfelületeket mélyen, egészen a szálakig megtisztítja. A tisztítóoldat nyomás alatt van, így az a textilszálak mélységéig a kárpitba jut, majd a fellazult szennyeződéssel együtt ezt a gép visszaszívja - az autóülések, kárpitok, lábtörlők és szőnyegek alapos tisztítása érdekében. Ez a vonzó kialakítású készülék kényelmes, nagyméretű gombokkal és csavarzárral rendelkezik. Sokoldalú felszereltségéhez tartozik egy kárpitfúvóka a kárpitok és az autóülések tisztításához, egy 2 az 1-ben komfort rendszer beépített permetextrakciós tömlővel, illetve egy 2 tartályos rendszer (kivehető frissvíztartály és szennyezettvíz-tartály). A készülék további jellemzői: a könnyű szállítás érdekében ergonomikusan kialakított fogantyú, praktikus tartozéktároló, lapos redős szűrő a nedves és száraz porszívózás közötti egyszerű (megszakítás vagy szűrőcsere nélküli) váltáshoz, külön szűrőfül a szűrő eltávolításához, annak érdekében, hogy a szennyeződéssel való érintkezés teljes mértékben elkerülhető legyen, állítható padlófej szőnyegekhez és keménypadlókhoz szárazon történő porszívózásra, résfúvóka, kárpitfúvóka, adapter a nedves és száraz porszívózáshoz, papír szűrőzsák. A készülék multifunkciós porszívóként is használható a frissvíztartály és a szennyezettvíz-tartály eltávolításával. Az SE 2 Car különösen ideális allergiával küszködő, illetve háziállatokat tartó vásárlóink számára.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

129.281 Ft (101.796 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
A Kärcher VC 2 porszívója bárkit lenyűgöz higiénikus és kényelmes szűrőrendszerével: a teli zsák könnyedén eltávolítható a szennyeződéssel való érintkezés nélkül. Ez a kompakt porszívó különösen jól használható lakásokban vagy kisebb házakban. Ideális kemény padlók és szőnyegek alapos tisztításához, a résfúvóka és a bútorkefe pedig alkalmassá teszi szűk rések és érzékeny felületek tisztítására is. A VC 2 további előnye a HEPA higiéniai szűrő, amely megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, például a pollent vagy más allergiát kiváltó részecskéket. A beépített tartozéktároló, a teljesítményszabályozás a készüléken és a praktikus parkolóállás még kényelmesebbé teszi a porszívó használatát.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

61.631 Ft (48.528 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Átlátszó szeméttartályának köszönhetően a VC 3 készülékkel nem csak a drága porzsákok ára spórolható meg, hanem közvetlenül láthatjuk a porszívó hatékony működését. A multiciklon porszívó könnyedén, szívóerő-veszteség nélkül tisztít padlókat és szőnyegeket, és alkalmas rések, sarkok, élek és nehezen elérhető helyek tisztítására is. Praktikus méretével a porszívó tökéletesen illik egy modern családi otthonba. A családbarát eszköz HEPA 12 szűrővel van felszerelve a tisztább levegőért, használata könnyű, zajkibocsátása pedig alacsony.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

65.715 Ft (51.744 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Lenyűgöző teljesítmény: Az akkumulátoros CVH 2 kézi porszívó könnyű, erőfeszítés nélküli, mégis nagy teljesítményű készülék az alkalmi szennyeződések, például morzsák, por és hajszálak eltávolítására a bútorokról, padlókról és autókról. Kompakt, könnyű kialakításának köszönhetően ez a porszívó könnyen kezelhető és tárolható is. Ráadásul a mosható, kétlépcsős szűrőrendszer, amely egy finom acélhálóból áll a durva szennyeződésekhez és szőrszálakhoz, valamint az utána következő HEPA-szűrő (EN 1822:1998) extra tiszta kiáramló levegőt biztosít.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

23.774 Ft (18.720 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
A maximális mozgásszabadság és a maximális kényelem találkozik: A VC 4 Cordless myHome porszívó akár 30 perces üzemidővel megkíméli a felhasználót attól, hogy egy nagy készüléket kelljen cipelnie. Számos intelligens funkciója örömtelivé teszi a porszívózást: 1 kattintással történő portartály-ürítés, boost funkció, csendes működés, ergonomikus kialakítás és aktív padlófúvóka, amely garantálja a szennyeződés megbízható felszedését a kemény padlókon és a szőnyegeken. A praktikus Power Lock funkcióval nem kell állandóan nyomva tartani a bekapcsológombot. A gondosan átgondolt kialakításnak köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeket is képes megtisztítani, például a kanapé mentén vagy a bútorok alatt.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

86.929 Ft (68.448 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
A takarítás tényleg ilyen egyszerű lehet: az VC 6 Cordless ourFamily akkumulátoros porszívóval a porszívózás igazi élménnyé válik. A számos intelligens funkció közé tartozik a portartály 1 kattintással történő kiürítése, a Boost funkció, az ergonomikus kialakítás a nehezen hozzáférhető helyek tisztításához és az aktív padlófúvókán található LED-fények, amelyek láthatóbbá teszik a port és biztosítják a szennyeződés megbízható felszívását. További előnyök közé tartozik a csendes üzemhangerő és a könnyen leolvasható akkumulátor-állapotjelző, amely bármikor megmutatja az akkumulátor állapotát és a vonatkozó üzeneteket. A kényelmes Power Lock funkció is rendelkezésre áll, amely kiküszöböli a bekapcsológomb állandó nyomva tartásának szükségességét. A beépített töltési funkcióval ellátott fali tartónak köszönhetően a porszívó tárolása és töltése nem is lehetne egyszerűbb. A nagy teljesítményű BLDC motor (250 W) a 25,2 V-os akkumulátor feszültséggel kombinálva leveszi a porszívózás nehéz munkáját.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

134.600 Ft (105.984 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
A VC 7 Cordless yourMax a legmodernebb technológiával, széleskörű felszereltséggel és kényelmes kezeléssel győz meg. Az innovatív porérzékelő érzékeli a szennyeződéseket, és hozzáigazítja a szívóteljesítményt, így hatékonyan használja ki az akár 60 perces akkumulátor-üzemidőt. A 350 W-os BLDC-motor és a 25,2 V-os akkumulátorfeszültség biztosítja a fáradságmentes porszívózást. A Boost funkció egy gombnyomással maximális szívóteljesítményt biztosít. További előnyök a portartály egyszerű, egy kattintással történő ürítése, az ergonomikus kialakítás, amely a nehezen hozzáférhető helyeken is lehetővé teszi a tisztítást, valamint az aktív padlófúvókában található LED-világítás, amely láthatóvá teszi a port. A szűrőtisztítás egyszerűen elvégezhető a meglévő szerszámmal és egy második szűrőcserével. A különböző fúvókák segítségével a tisztítás mindenhol nagyon egyszerű: a résfúvóka a sarkokból és résekből távolítja el a szennyeződéseket, a 2 az 1-ben fúvóka ideális a kárpitok és bútorok tisztítására, a puha kefe pedig a kényes felületeket is megtisztítja. Az akkumulátor állapotjelzője és a töltési funkcióval ellátott fali tartó további kényelmes funkciók.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

174.010 Ft (137.016 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Több idő jut az élet kellemes dolgaira: az intelligens RCV 3 takarítórobot gondoskodik a padlótisztításról. Az RCV 3 robot az indítást követően szisztematikusan és önállóan tisztítja meg keménypadlóit és rövid szálú szőnyegeit. A száraz szennyeződéseket a forgó kefe, az oldalkefe és a ventilátor megbízhatóan továbbítja a beépített hulladéktartályba. Szükség esetén az RCV 3 nem csak porszívózik, de nedves felmosásra is képes. Amint az akkumulátor töltöttsége csökken, az RCV 3 feltölti magát, a munka végeztével pedig mindig visszatér a töltőállomásra. Az applikációval az RCV 3 elküldhető egy felfedező túrára, hogy a környezet érzékelésével (LiDAR-ral) automatikusan elkészítse a helyiségek térképét. Minden helyiséghez egyedi takarítási paraméterek állíthatók be, például hogy mely helyiségeket kell porszívózni, felmosni vagy kihagyni a takarításból. További érzékelők megakadályozzák, hogy a készülék leessen valahonnan. Az RCV 3 takarítási feladatai kényelmesen elindíthatóak az applikáción keresztül, előre beállított egyéni ütemezéssel, vagy a készüléken található gomb megnyomásával. Ha a takarítórobotnak segítségre van szüksége, ezt számos esetben hangadással jelzi.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

141.884 Ft (111.720 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Az RCV 5 intelligens takarítórobot önállóan tisztítja meg a keménypadlókat és a rövid szálú szőnyegeket. A száraz szennyeződéseket a forgó kefe, az oldalkefe és a ventillátor továbbítja a beépített hulladéktartályba. Az ultrahangos érzékelő felismeri, hogy mely szőnyegeket lenne praktikusabb a maximális szívóteljesítményt biztosító Auto Boost funkcióval tisztítani. Nedves felmosásra is képes, felmosó üzemmódban a szőnyegeket automatikusan kihagyja. Az applikációval az RCV 5 elküldhető egy felfedező túrára, hogy a környezet érzékelésével (LiDAR-ral) automatikusan elkészítse a helyiségek térképét. Helyiségenként beállíthatók egyedi paraméterek, például hogy mely helyiségeket kell porszívózni, felmosni vagy kihagyni a takarításból. A kamerával ellátott kettős lézerrendszernek köszönhetően felismeri és kikerüli az olyan lapos akadályokat, mint a kábelek, zoknik vagy cipők. Érzékelői megakadályozzák, hogy a készülék leessen valahonnan. Az RCV 5 takarítási feladatai kényelmesen elindíthatóak az applikáción keresztül, előre beállított egyéni ütemezéssel, vagy a készüléken található gomb megnyomásával. Ha a takarítórobotnak segítségre van szüksége, ezt számos esetben hangadással jelzi.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

224.851 Ft (177.048 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Tiszta padló egy gombnyomással: mostantól az intelligens RCF 3 robotfelmosó gondoskodik a kemény padlók egyébként fárasztó és időigényes felmosásáról. A bevált FC hengertechnológiának köszönhetően az RCF 3 nemcsak a makacs szennyeződéseket vagy a beszáradt folyadékokat távolítja el, hanem a laza port és a száraz morzsákat is. Ennek során automatikusan felismeri a szőnyegeket, és ügyesen kikerüli azokat. Az RCF 3 két tartállyal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy folyamatosan friss vízzel lássa el a hengert, és külön gyűjtse a szennyezett vizet. A könnyű, száraz szennyeződéseket könnyen felveszi és a szennyezett víztartályba is elszállítja. A különböző tisztítási módok a praktikus alkalmazásvezérléssel állíthatók be. A robot így nagyon rugalmasan igazítható a legkülönbözőbb igényekhez és követelményekhez. Tisztításhoz a robot kényelmesen elindítható az alkalmazáson keresztül vagy a készüléken lévő gomb megnyomásával. Ha az RCF 3 segítségre szorul, hangkimeneten vagy az alkalmazáson keresztül szól, ha segítségre van szüksége. * Törlőrobot méretei (D x H) (mm) 340 x 120 * Töltőállomás mérete (hosszúság × szélesség × magasság) (mm) 142 x 153 x 124

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

222.611 Ft (175.284 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Egyszerűen csatlakoztassa a K 7 Smart Control magasnyomású mosót Bluetooth-on keresztül az okostelefonján lévő Kärcher Home & Garden alkalmazáshoz - és a takarítás sokkal egyszerűbbé és hatékonyabbá válik. Az alkalmazásban található alkalmazás-tanácsadó ugyanis számos tisztítási helyzethez és tisztítási tárgyhoz ad gyakorlati tippeket és trükköket. Az alkalmazás emellett számos más hasznos funkciót is kínál, például szerelési utasításokat, karbantartási és ápolási utasításokat, valamint a Kärcher szervizportált. Egyéb praktikus funkciók: A készülék rendelkezik boost üzemmóddal az extra teljesítményért - még a makacs szennyeződések sem jelentenek gondot. A nyomásszintek az LCD-kijelzővel ellátott G 180 Q Smart Control szórópisztolyon állíthatók be, vagy az alkalmazáson keresztül átvihetők a szórópisztolyra - így a tisztítás során semmi sem romolhat el. A Home Kit tartalmazza a T 5 felülettisztítót és 1 l kő- és homlokzattisztítót. A felszerelés további részletei közé tartozik a 3 az 1-ben Multi Jet szórópisztoly a szórópisztoly cseréje nélküli széles körű alkalmazáshoz, a Plug "n" Clean tisztítószer-rendszer a tisztítószer könnyed cseréjéhez, az alumínium teleszkópos fogantyú az egyszerű szállításhoz, valamint a parkolóhely a könnyen hozzáférhető tartozékokhoz.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

258.257 Ft (203.352 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
A K 7 Premium Smart Control Home magasnyomású mosó Bluetooth-on keresztül egyszerűen csatlakoztatható az okostelefonokhoz. A Kärcher Home & Garden mobil alkalmazás segítségével praktikus tippek, trükkök és beállításokkal kapcsolatos tartalmakat érhetők el számos tisztítási feladathoz és a különböző tárgyak tisztításához. Az alkalmazásban olyan hasznos funkciók vannak, mint a felhasználási tanácsadó a hatékonyabb tisztításhoz, a szerelési útmutatók valamint karbantartási és ápolási instrukciók. A készülék boost üzemmódja extra teljesítményt nyújt a makacs szennyeződések könyedebb eltávolításához. Az LCD kijelzővel ellátott G 180 Q Smart Control szórópisztoly és a 3 az 1-ben Multi Jet szórószár szintén maximális kontrollt biztosít: a nyomás közvetlenül a szórópisztolyon, illetve az alkalmazás segítségével is beállítható. Az LCD kijelzőn ellenőrizhető a beállított nyomásszint, a boost üzemmód, illetve, hogy a készülék készenléti üzemmódban van-e. A készülék része a praktikus tömlődob, a Plug n Clean tisztítószer-rendszer, a kiváló minőségű alumínium teleszkópos fogantyú valamint a parkolóállás a tartozékok könnyebb hozzáférhetősége érdekében. A Home Kit készlet tartalmazza a T 7 felülettisztítót és az 1 l-es 3 az 1-ben kőtisztítót is.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

284.302 Ft (223.860 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Hatalmas erejű tisztítás, amely lenyűgöz! A K 7 WCM tökéletes (tisztító)partner gyakori használathoz és erős szennyeződésekhez: erős vízhűtéses motorjával felszámolja a szennyeződéseket az utakon, teraszokon, kerti berendezéseken és nagyobb járműveken. A felületek különösen hatékony és kíméletes tisztítása érdekében a Vario Power szórószár (VPS) egy egyszerű elfordítással állítható. A szennymaró további jellemzői közé tartozik a forgó pontsugár fúvóka, amely a makacs szennyeződések esetén is sikeres, kompromisszummentes tisztítást biztosít. A beépített vízszűrő a szivattyút is megbízhatóan védi a szennyeződésrészecskék ellen. Ezenkívül minden tartozék közvetlenül a készüléken tárolható.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

207.264 Ft (163.200 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Hatalmas erejű tisztítás, amely lenyűgöz! A K 7 WCM Premium tökéletes (tisztító)partner gyakori használathoz és erős szennyeződésekhez: erős vízhűtéses motorjával felszámolja a szennyeződéseket az utakon, teraszokon, kerti berendezéseken és nagyobb járműveken. A felületek különösen hatékony és kíméletes tisztítása érdekében a Vario Power szórószár (VPS) egy egyszerű elfordítással állítható. A beépített tömlődobnak köszönhetően a magasnyomású tömlő elpakolása gyerekjáték, az összes többi tartozék pedig egyszerűen, magán a készüléken tárolható. A szennymaró további jellemzői közé tartozik a forgó pontsugár fúvóka, amely a makacs szennyeződések esetén is sikeres, kompromisszummentes tisztítást biztosít. A beépített vízszűrő a szivattyút is megbízhatóan védi a szennyeződésrészecskék ellen. Ezenkívül minden tartozék közvetlenül a készüléken tárolható.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

217.962 Ft (171.624 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
A K 4 WCM nagy teljesítményű vízhűtéses motorral nyűgöz le, amelyet hosszú élettartam jellemez. A 6 méter hosszú magasnyomású tömlővel ellátott magasnyomású mosó alkalmi használatra és közepes mértékű szennyeződéshez készült. A Vario Power szórószárnak (VPS-nek) és a szennymarónak köszönhetően a teraszok, kerti bútorok és járművek igény szerint tisztíthatók. A víznyomást a VPS elforgatásával egyszerűen, precízen a tisztítandó felülethez lehet igazítani. A forgó pontsugár fúvókával ellátott szennymaró ráadásul még makacs szennyeződések esetén is kompromisszumok nélkül biztosít sikeres tisztítást. Minden tartozék közvetlenül a készüléken tárolható. A beépített vízszűrő megbízhatóan védi a szivattyút a szennyeződésrészecskék ellen.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

109.499 Ft (86.220 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Lenyűgöző teljesítmény: a K 5 WCM nagy teljesítményű, hosszú élettartamú vízhűtéses motorjával pillanatok alatt eltávolítja a szennyeződéseket. Az utak, teraszok és járművek egy pillanat alatt megtisztíthatók a szórószárakkal. A Vario Power szórószáron a nyomás kényelmesen, egyszerűen elforgatással állítható - a különösen hatékony és kíméletes tisztításért. A szennymaró további kiváló tulajdonságai közé tartozik a forgó pontsugár fúvóka, és egy beépített vízszűrő, amely megbízhatóan védi a szivattyút a szennyeződésrészecskéktől.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

147.889 Ft (116.448 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Erőteljes teljesítmény és hosszú élettartam: a K 5 WCM Premium Home nagy teljesítményű, vízhűtéses motorjával pillanatok alatt eltávolítja a szennyeződéseket. Az utak, teraszok és járművek azonnal megtisztíthatók a szórószárakkal. A Vario Power szórószáron (VPS) a nyomás könnyen, egyszerűen elforgatással állítható - a különösen célzott, felületkímélő tisztításhoz. A Home készlet tartalmazza a T 7 felülettisztítót és 1 liter 3 az 1-ben kő- és homlokzattisztítót. A szennymaró további kiváló tulajdonságai közé tartozik a forgó pontsugár fúvóka, a beépített tömlődob a készüléken történő praktikus tároláshoz, valamint a beépített vízszűrő, amely megbízhatóan védi a szivattyút a szennyeződésrészecskéktől.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

173.843 Ft (136.884 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Akkumulátoros középnyomású tisztító 18 V-os cserélhető akkumulátorral és akkumulátortöltővel, kompakt és hordozható a gyors köztes tisztításhoz áram- és vízcsatlakozás nélkül. A szívótömlő külön kapható. Kompakt és hordozható tisztítás áramcsatlakozástól vagy vízellátástól függetlenül - az OC 6-18 Premium akkumulátoros középnyomású tisztító ideális a gyors és hatékony köztes tisztításhoz útközben vagy otthon. A kíméletes lapos fúvókával a makacs szennyeződések gyorsan eltávolíthatók a kerékpárokról, kemping- vagy kerti bútorokról, játékokról és még sok másról. A 12 literes, nagy kerekekkel és kihúzható teleszkópos fogantyúval ellátott vizes kocsi az akkumulátoros középnyomású tisztító mobil alapjául is szolgál. Ha van vízcsatlakozás, a készülék tartály nélkül is működtethető. A külön kapható szívótömlővel kútból, vödörből vagy természetes víztestekből származó víz is használható. A nyomáspisztoly és a szórópisztoly a szállításhoz a tartályhoz rögzíthető. A tartozékok széles választéka még sokoldalúbbá teszi az OC 6-18 Premiumot: külön rendelhető például habszóró vagy mosókefe. A cserélhető akkumulátor nem tartozik a szállítási terjedelemhez, és a Kärcher 18 V-os akkumulátoros Power platform minden akkumulátoros készülékében használható. A Real Time technológiával ellátott akkumulátor LCD-kijelzője munka, töltés és tárolás közben mutatja a fennmaradó kapacitást. Műszaki adatok Akkumulátoros készülék Akkumulátoros platform 18 V-os akkumulátoros platform Nyomás (bar) max. 24 Nyomástartomány Közepes nyomás Áramlási sebesség (l/h) max. 200 Akkumulátor típusa Kivehető lítium-ion akkumulátor Feszültség (V) 18 Kapacitás (Ah) 2,5 Szükséges akkumulátorok száma (darab(ok)) 1 Teljesítmény akkumulátortöltésenként (2,5 Ah) Futási idő akkumulátortöltésenként (min) max. 12 Töltési áram (A) 0,5 Súly tartozékok nélkül (kg) 5,7 Tömeg csomagolással együtt (kg) 8,4 Méretek (H x SZ x K) (mm) 349 x 321 x 586 Szállítási terjedelem Változat: Tartalmazza az akkumulátort

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

128.961 Ft (101.544 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
A Kärcher 18 V-os akkumulátoros lombfúvó szett erőteljes teljesítményt nyújt minden lombmunkához. A lombfúvó 210 km / h-ig terjedő maximális légsebességet ér el, tökéletesen kiegyensúlyozott és ergonómikusan helyezkedik el a kézben. Annak érdekében hogy a lomb eltávolítható és célzottan mozgatható legyen, a lombfúvó rendelkezik egy leszerelhető fúvókával és kaparóéllel. A csomag tartalmaz egy 18 V-os Battery Power váltóakkumulátort valamint egy töltőt is.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

74.234 Ft (58.452 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
A K 7 Compact Home magasnyomású mosó kompakt, praktikus kialakítású, egyszerű használattal. A készülék vízhűtéses motorral rendelkezik, így ideális választás a ház körüli gyakori tisztításokhoz és makacs szennyeződésekhez eltávolításához. Két hordozófogantyújának és teleszkópos fogantyújának köszönhetően kényelmesen szállítható és helytakarékosan tárolható. A készülékhez tartozik továbbá egy Quick Connect szórópisztoly, egy 10 méteres magasnyomású tömlő, valamint egy vízszűrő. További tartozékai: egyszerűen elforgatható nyomásszabályozóval ellátott Vario Power szórószár (VPS), illetve a makacs szennyeződéseket is maradéktalanul eltávolító, forgó pontsugarú szennymaró.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

189.372 Ft (149.112 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Az egyszerűen és intuitívan használható SC 2 EasyFix belépő szintű gőztisztító kétlépcsős gőzszabályozást biztosít a gőz intenzitásának a felülethez és a szennyeződés szintjéhez való igazításához. A készüléken található praktikus tartozéktároló, valamint a padlófúvóka parkolási pozíciója hasznos részletek a még kényelmesebb gőztisztítás érdekében. A rugalmas csuklóval ellátott EasyFix padlófúvóka kiváló ergonómiát garantál, és a lamellás technológiának köszönhetően tökéletes tisztítási eredményt biztosít. A praktikus horog- és hurkapántos rendszernek köszönhetően a mikroszálas padlószőnyeg gyorsan és egyszerűen a padlófúvókára rögzíthető, majd ismét eltávolítható anélkül, hogy a szennyeződéssel érintkezne. Az SC 2 EasyFix Kärcher gőztisztító teljesen vegyszermentesen tisztít, és bárhol használható. A Kärcher gőztisztítóval történő alapos tisztítás a koronavírusok 99,999%-át* és az összes szokásos háztartási baktérium 99,99%-át** eltávolítja a tipikus háztartási kemény felületekről. A különböző tartozékok rendeltetésszerű használata esetén a csempék, főzőlapok, páraelszívók és még a legkisebb rések is higiénikusan megtisztulnak. Még a makacs szennyeződéseket is megbízhatóan eltávolítja.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

54.270 Ft (42.732 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Az SC 3 EasyFix kora leggyorsabb gőztisztítója, és 30 másodperces felfűtési idő után használatra kész. A folyamatosan újratölthető víztartály megszakítás nélküli munkavégzést tesz lehetővé. A vízkőmentesítő patron önállóan vízkőteleníti a vizet, ezzel megnöveli a készülék élettartamát. A Kärcher SC 3 EasyFix vegyszermentesen tisztít, és szinte bárhol bevethető, bármilyen háztartási keményfelületen. A Kärcher gőztisztítókkal végzett alapos tisztítás elpusztítja a háztartási kemény felületeken a háztartásokban előforduló összes baktérium 99,99 százalékát. A sokoldalú tartozékokkal a csempék, főzőlapok, páraelszívók higiénikusan tiszták lesznek - beleértve a makacs szennyeződéseket is. A csomag része az EasyFix padlótisztító fej a flexibilis csuklóval a legmagasabb ergonómiáért és a lamellás technológiával a tökéletes tisztítási eredményekért. A kényelmes tépőzáras rendszerrel a mikroszálas padlótisztító kendő gond nélkül a padlótisztító fejre rögzíthető, és a piszokkal való érintkezés nélkül eltávolítható. A 2-fokozatú gőzszabályozóval a gőz intenzitása a felülethez és a szennyeződéshez igazítható. További jellemzők: tartozék,- és padlófej tárolás.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

77.846 Ft (61.296 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
A kompakt Kärcher 2 az 1-ben SC 1 EasyFix gőzfelmosó (padlótisztító készlettel) az egész háztartásban univerzálisan használható és teljesen vegyszermentesen tisztít. A Kärcher gőztisztítókkal végzett alapos tisztítás elpusztítja a háztartási kemény felületeken a háztartásokban előforduló összes baktérium 99,99 százalékát. Kompakt méreteinek köszönhetően a készülék a gyors, alapos tisztításra terveztetett. A munka után nagy helyigény nélkül közvetlenül a felhasználási helyén tárolható. Legyen szó szerelvényekről, csempéről, főzőlapról, páraelszívóról vagy kisebb nyílásokról és mélyedésekről - az erőteljes gőz és a széles tartozékkínálat kifogástalan tisztaságról gondoskodik. Az EasyFix padlótisztító készlet a praktikus kézi gőztisztítót pillanatok alatt átalakítja a padlótisztításhoz. A makacs szennyeződések és a zsírlerakódások szempillantás alatt eltávolíthatóak.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

49.835 Ft (39.240 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap
Mindenkinek, akinek útközben is szüksége van olyan tisztítószerre, amely a legkisebb helyen is tárolható és szállítható: a Kärcher kompakt és könnyű, összecsukható OC 3 összecsukható magasnyomású mosója összecsukható víztartállyal rendelkezik. Ez pillanatok alatt minimális csomagméretre összehajtható, és helytakarékos tárolást tesz lehetővé. Lítium-ion akkumulátorával a készülék bárhol, bármikor és időigényes előkészítés nélkül használható: egyszerűen töltse fel vízzel és máris indulhat. Az akkumulátor töltöttségi szintjéről LED-kijelző tájékoztat. A rugalmas, 1,8 méter hosszú nyomótömlő optimális mozgásszabadságot biztosít a tisztítás során. Akár a kempingben, akár egy kerékpártúra után vagy otthon a kertben - a mobil kültéri tisztító ideális megoldás a gyors tisztításhoz. Az alkalmazási területek bővítéséhez tartozékok széles választéka áll rendelkezésre.

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

52.334 Ft (41.208 Ft + ÁFA)
Raktáron 2-4 nap