Barion Pixel

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Termékek Menü

EPSON Projektor lencse, Lens - ELPLM11- Mid throw

Ár:
799.973 Ft (629.900 Ft + ÁFA)

Szállítási és készlet információk

Garanciális információk

Elérhetőség: Érdeklődj az elérhetőségről
Várható érkezés futárral vagy személyes átvétel esetén: 2024. november 05.
Cikkszám: V12H004M0B
Hivatalos ajánlatkérés ide kattintva érhető el

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Kiemelkedő hatékonyságú ST lézerprojektor

A 3LCD technológiával működő, sokoldalú lézerprojektor kiváló minőségű HD tartalmakat biztosít a tárgyalókban és az osztálytermekben egyaránt.

·         53-120" HD projektor

·         4000 lumen fényerejű CLO lézer

·         Vezeték nélküli csatlakoztatás

·         5 év garancia

Az EB-L210SW az alapfelszereltség részeként minőségi látványt és számos funkciót kínál, hogy a felhasználók többet kapjanak a pénzükért. Fényes és élénk HD képe akár 120" méretig is nagyítható. Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően tökéletes mobil megjelenítő megoldás a tárgyalásokhoz, de falra vagy mennyezetre is szerelhető, felszabadítva ezzel a munkaterületet.

 

 

Áttekintés

Az EB-L210SW rövid vetítési távolságú objektívje lehetővé teszi a projektor közeli elhelyezését a vetített területhez, ami ideális kis helyiségekben, és csökkenti a képre vetülő árnyékok kockázatát.

Más márkájú projektorokkal ellentétben, az EB-L210SW 3LCD technológiával működik, amely 4000 lumenes színes és fehér fényteljesítményt tesz lehetővé a nagy fényerejű és élénk megjelenítés érdekében. Az élmény magával ragadó és felhasználóbarát.

Az 53-120" méretig skálázható projektorok egyetlen termékként, fix költség mellett optimalizálhatók valamennyi helyiségre, és akár 125" méretű vetített felületet is képesek biztosítani, amely bármely szögből és távolságból kiválóan látható.

Az EB-L210SW hordozható, és használatával megszabadulhat az üveglaptól, amely zavaró, tükröződő vakfoltokat hozhat létre bizonyos szögekben.

A sokoldalú vezetékes és vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek, beleértve a Miracast™ képernyőtükrözést, könnyed, többeszközös tartalommegosztást tesznek lehetővé, egy opcionális Epson dokumentumkamerával pedig a dokumentumok, a prezentációk és a 3D-s objektumok hihetetlen részletességgel vetíthetők ki az egész szobára. A 2 A-es tápáramot biztosító USB interfészen keresztül HDMI streaming stick csatlakoztatható, amelynek köszönhetően végtelen lehetőségek tárháza nyílik meg a felhasználók előtt.

Lényeges jellemzők

·         Skálázható, hordozható HD projektor
53-120" rövid vetítési megoldás a korlátlan betekintéshez (nincs tükröződés)

·         Nagy fényerejű és energiahatékony lézer
4000 lm CLO 3LCD technológiával a még élénkebb színekért, mindössze 201 W fogyasztással

·         Könnyed csatlakoztatási lehetőségek
Automatikus bekapcsolás, vezetékes / vezeték nélküli vetítés, 2 A-s USB kimenet smart stick eszközökhöz

·         Egyszerűen használható és tartós
Gyakorlatilag karbantartásmentes, 5 éves, 12 000 órás garanciával

·         Dokumentumkamera kompatibilitás
Élő, teljesen magával ragadó tanórák vagy prezentációk létrehozása és rögzítése

Érdeklődj az elérhetőségről
799.990 Ft (629.913 Ft + ÁFA)

Közeli vetítési távolságú lézerprojektor

Ideális megoldás a kiváló minőségű tartalom nagy, méretezhető felületű megjelenítéséhez, sokoldalú vezeték nélküli vagy vezetékes csatlakoztatási lehetőségekkel

  • Vezeték nélküli csatlakoztatás
  • Problémamentes együttműködés
  • Nagyszerű kép és hang

Az EB-L200SW kiváló minőségű képet jelenít meg, és további funkciók széles skáláját biztosítja, hogy a felhasználó még magasabb értéket kapjon a pénzéért. A falra, mennyezetre vagy asztalra szerelhetőség rugalmas munkaterületet tesz lehetővé. A nagy képméretnek köszönhetően a tartalom bármilyen szögből megtekinthető, a résztvevők pedig közvetlenül a saját eszközeikről oszthatják meg a tartalmat, megvalósítva ezzel a tökéletes együttműködési élményt.

Érdeklődj az elérhetőségről
749.990 Ft (590.543 Ft + ÁFA)

Kiemelkedő hatékonyságú UST lézerprojektor

Vetítse ki elképzeléseit az akár 150" méretű képet adó, nagyképernyős megoldással, amely növeli az elköteleződést, segíti a tanulást és fokozza a termelékenységet.

·         53-150" HD UST-projektor

·         4100 lumen fényerejű CLO lézer

·         Vezeték nélküli csatlakoztatás

·         5 év garancia

Az osztály vagy tárgyalóterem méretétől függetlenül, korlátlan és magával ragadó prezentációkat tesz lehetővé, fényes, tiszta képet biztosító, kompakt és megfizethető kivetítési megoldásként.

Az EB-760W nagy fényerejű, akár 150" méretig nagyítható képe minden szögből és minden távolságból jól látható, a tökéletes együttműködési élmény érdekében pedig a tartalmak egyszerűen megoszthatók vagy streamelhetők, akár több készülék bevonásával is.

 

 

Áttekintés

Az EB-760W ultrarövid vetítési távolságú objektívje biztonságos, diszkrét elhelyezést tesz lehetővé a vetített terület fölött, így az előadók szabadon, árnyékokolás nélkül adhatják elő a mondandójukat.

A 4100 lumenes színesfény-kibocsátással és az Epson 3LCD technológiával működő projektor 150"-ig méretezhető képe nagy fényerejű és élénk, minden szögből és távolságból jól kivehető. Az élmény magával ragadó és felhasználóbarát.

A vetítés rugalmas felülethasználatot tesz lehetővé, 49-150" között skálázható, a kép pedig minden helyiségre bátran optimalizálható a jól ismert készülékkel, fix költségekkel

A sokoldalú vezetékes és vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek, beleértve a Miracast™ segítségével történő képernyőtükrözést is, lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy könnyedén megosszák a tartalmakat a számítógépükről vagy mobil eszközeikről. Opcionálisan csatlakoztatott Epson dokumentumkamerával hihetetlenül részletes dokumentumok, prezentációk vagy 3D-s tárgyak jeleníthetők meg.

A síkpaneles kijelzőkkel ellentétben nem kell számolni nehéz, törékeny üvegpanellel, ami egyes szögekből rosszul látható, miközben a tanárok sincsenek kitéve az LCD panelből jövő kék fénynek, amely káros hatással van a szemre. Higiénikus, antibakteriális táblával párosítva, a tanárok táblaíró tollakkal jegyzetelhetnek a prezentációkra, de az energiatakarékosság jegyében egyszerűen kikapcsolt kijelzővel is használhatják a táblát.

Lényeges jellemzők

·         Skálázható HD kivetítő bármilyen helyiségbe
53-150" ultrarövid vetítési megoldás a korlátlan betekintéshez (nincsenek árnyékok, sem tükröződés)

·         Nagy fényerejű és energiahatékony lézer
4100 lm CLO 3LCD technológiával a még élénkebb színekért, mindössze 205 W fogyasztással

·         Könnyed csatlakoztatási lehetőségek
Automatikus bekapcsolás, vezetékes / vezeték nélküli vetítés, 2 A-s USB kimenet smart stick eszközökhöz

·         Egyszerűen használható és tartós
Gyakorlatilag karbantartásmentes, 5 éves, 12 000 órás garanciával

·         Dokumentumkamera kompatibilitás
Élő, teljesen magával ragadó tanórák vagy prezentációk létrehozása és rögzítése

Érdeklődj az elérhetőségről
749.990 Ft (590.543 Ft + ÁFA)